Tässä muutama kuva pupujen touhuiluista. Höpö on vielä nuori ja melkoisen kekseliäs. Vakiopuuhaa on sohvien ja mattojen pureskelu, mutta paljon muutakin neiti on ehtinyt harrastaa.

 

 

Kolmen kuukauden ikäisenä neiti aloitti pesänrakennuksen. Ensin hamusi suuhunsa mahdottoman kasan heinää ja lähti sitten etsimään sopivaa pesäpaikkaa. Samoihin aikoihin aloitti myös merkkaamisen ja pari kuukautta kuljinkin rätin ja imurin kanssa. Viisikuisena vein sen steriloitavaksi ja sen jälkeen on hieman rauhoittunut. Ainakaan ei enää merkkaile.

 

Tämä jättinalle on ollut yksi pupujen lempparileluista. Tässä Höpö:

 

Ja Nipsu pikkutyttönä samoissa puuhissa:

Ruokakippo on yksi maailman tärkeimmistä asioista. Siitä kannattaa pitää kiinni. Tässä Nipsu:

Ja Höpö:

Ja onnistuu se syöminen näinkin:

 

Sohvan valloitus:

Valitettavasti Höpölle tuli myöhemmin porttikielto sohvalle. Se kun kuvitteli, että sohva on sen yksityisomaisuutta. Tuli kynsimään ja puremaan, jos joku erehtyi istumaan siihen ja kaiken huipuksi alkoi tekemään reikiä sohvaan. Jalatkin sohvasta piti ottaa pois, kun neiti meni alakautta sohvan sisälle ja teki pesää selkänojaan. Nyt ei sitten ole sohvalle mitään asiaa......

 

Yhdessä pötköttely on ihanaa!

 

Jostain syystä mattojen väli oli pupuille erityisen mieluinen paikka makoilla.

 

Ja välillä pötköteltiin perätysten:

 

Kaikki puput ovat viihtyneet parvekkeella ja orvokit ovat maistuneet:

 

 

Aina pitää ittensä änkeä mahdollisimman ahtaisiin paikkoihin, joista ei sitten pääse kuin peruuttamalla pois:

 

 

Kirjahylly, sänky ja moni muu asia on tullut tutkittua. Ja välillä leikitään liito-oravaa ja yritetään erilaisia hyppyjä. Joskus onnistuu ja joskus......

 

Häkissä ei yleensä huvittaisi olla:

Mutta olosuhteiden pakosta sinne joutuu, kun mamma menee töihin ja myös yöksi. Nipsu ja Seikku saavat yleensä päivisin olla vapaana, mutta Höpö tekee niin paljon tuhoja yksikseen, että joutuu telkien taakse, kun mamma ei ole kotona.

 

 

Mutta iltaisin pötkötellään tyytyväisenä lattialla ja vaaditaan PALJON mamman huomiota.